Vegansk grönsakspytt

 
 
 
Hösten är här och då är det härligt med en höstlig pytt i panna med potatis, palsternacka, broccoli, blomkål och morot. Jag serverar den med curry- och mangoröra. 
 
Vegansk grönsakspytt 
 
4 portioner 
 
8 potatisar
2 morötter
2 palsternackor
1 blomkålshuvud
1 broccolihuvud
2 msk olivolja
salt och peppar 
 
Sätt ugnen på 175 grader. 
 
1. Skala och tärna potatisen. Spola av stärkelsen i ett durkslag. 
2. Skala morötter och palsternackor och dela i mindre bitar. 
3. Skölj och ansa blomkål och broccoli. Dela vid behov i mindre bitar. 
4. Lägg samtliga ingredienser på en ugnsplåt och ringla över olivolja, salt och pepprar. Blanda. 
5. Tillaga på varmluft 175 grader i 20 minuter.
Pyttipanna - Vegan - grönsakspytt - vegetarian - vegetariskt